OM KLUBBEN
IK La Gamba Dart bildades 1980.
Säsongen 2021/22 deltog vi med tre lag i öppna serien, ett i division 2 och två i division 3. Samtliga tre lag i 4-manna-serier.
Säsongen, 2022/23, hade vi två 4-mannalag i division 3 öppna serien, ett lag i damserien som även deltog i Riksserien samt ett mixed-lag.
Säsongen, 2023/24, hade vi ett 4-mannalag i division 2 öppna serien, ett lag i division 3 öppna serien, ett lag i damserien som även deltog i Riksserien samt ett mixed-lag.
Tyvärr gjorde La Gamba en stor förlust när Erik "Slipgrip" Vennevold gick bort tidigt under år 2021. Han hade åtagit sig så mycket och klubbens styrelse har försökt att återskapa vitala delar av Eriks digitala livsverk.
Vår främsta kanal för kommunikation med dartspelare och andra intresserade inom och utanför klubben är klubbens Facebook-grupp(er). Sök på La Gamba dart!
Från och med augusti 2022 heter vår hemmaplan Hagsätra Restaurang & Bar.
"Gamla" Trevi har fått nya ägare.
Länk till restaurangens hemsida: https://www.hagsatrabar.se/

Styrelsen för La Gamba dart, vald på årsmötet lördag 1 juni 2024.
Benny Bresciani, ordförande, omvald vald på ett år
Tanja Veintie, kassör, omvald på två år
Christer Lindblad, vice ordförande omvald på ett år
Linda Everheim och Teodor Olsson, suppleanter omvalda på ett år
Martin Thybelius, valdes 2023 till sekreterare på två år
Tävlingskommittén består säsongen 2024-25 av Teodor Olsson, Angelica Klaman, Robert Klaman och Lasse Enman.
Ansvariga för hemsida och sociala media för det kommande verksamhetsåret är Benny Bresciani och Martin Thybelius.
Matte Eklund är vald till revisor för verksamhetsåret 2024.
Valberedning inför 2025 är Angelica Klaman och Robert Klaman.
La Gambas kontonummer
8327-9 904 147 974-3 Swedbank
Vissa banker kräver att man tar bort första 9:an bakom clearingnumret. Sålunda: 8327-904 147 974-3.
Avgift för aktiv medlem är för 2024-25 oförändrat 300 kronor.
För stödmedlem är avgiften 120 kronor.
Klubbens e-mailadress: lagambadart80@outlook.com.
Föreningens organisationsnummer är 802438-4805.